Nincs kifogás, otthoni edzésre fel!
2014. április 08. írta: ye.smile.love

Nincs kifogás, otthoni edzésre fel!

 

Rengeteg kifogást találunk arra, hogy miért ne mozogjunk, amelynek főleg a lustaság a motiválója, de van egy rossz hírem: aki akar mozogni és formásodni, az megoldja! Kiss Virág fitness modell szuper videóival segít kicsit azoknak, akik nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá az otthoni edzéshez! 

483610.jpg

Általában ezt halljuk/mondjuk, amikor az edzést akadályozó tényezőkről beszélünk: nincs pénzem, nincs súlyzóm, nincs eszközöm, nincs edzőruhám, nincs infóm a helyes edzésről, vagy ami a leggyakoribb: nincs időm. Az viszont, aki valóban el akarja kezdeni a változtatást, az tettre kész és megoldást keres a hiányosságokra.

Ha a keretünk semennyire sem engedi az edzőtermet, vagy akár kézisúlyzók vagy dvd vásárlását, akkor Virág videóiban található erősítő gyakorlatok a legtökéletesebbek számunkra! 

1662416_730184243683175_1265284998_n.jpg                                                                                          Kép forrása: Kiss Virág Fb

Ahogyan a videókban is látható, szinte semmilyen eszközt nem igényelnek a gyakorlatok, de amelyikhez kéne, azt kreatívan meg tudjuk oldani az alábbi helyettesítőkkel: bolgár guggoláshoz pad helyett egy szék, vagy puff, súlyzók helyett vízzel teli ásványvizes flakon (vagy akár homokkal töltve), haskerék helyett törülköző tolása a földön (ez így is nagyon nehéz!).
Emellett kölcsön is kérhetünk dvd-t, ha az egyik ismerősünknek nincs rá éppen szüksége, vagy nézhetünk ingyenes fitnessvideókat a Youtube-on, az nem kerül semmibe. Ha pedig van edzőcipőnk, elmehetünk futni. Bár az edzőruha hiánya egy nagyon rossz kifogás, mert egy szakadt póló és egy otthoni melegítőnadrág is megteszi, sportmelltartó helyett pedig két otthoni melltartó egymásra vétele (amikor nem volt sportmelltartóm, muszáj volt, mert nagy méreteimnél fogva kell valami fixáljon), de ezekhez a szuper otthoni edzésekhez tényleg semmi extra dolog nem szükséges, csupán az elszántságunk és az akaraterőnk, és minimális kreativitás.

A kétszer fél órás otthoni edzésből, ha már naponta az egyiket megcsináljuk, már tettünk valamit az egészségünkért! De mindkettőt is kombinálhatjuk, vagy kiegészítésként futás, agy aerobik után elvégezhetjük. 

Nézzük Kiss Virág vidám és pozitív, motiváló videóit, amelyeket a BioTech USA jóvoltából nézhetünk most mi is, és kaphatunk kedvet a mozgáshoz!
Könnyűnek tűnnek? Próbáld ki és nem fogod így gondolni! 

1. Otthoni edzés
Hasprés, guggolással felugrás, walk out and push, bolgár guggolás, squat and press, alkartámasz.

 

 

2. Hasizom edzés otthon
Alternate Heel Touches, Elbow To Knee, bicskafelülés, haskerék, lebegőülés.

 


Ne feledjétek, a napi mozgás nagyon fontos az állóképesség megtartása miatt, de a testünk ideális súlyának eléréséhez nem elegendő csak a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, diéta és a napi két-három liter folyadékfogyasztás, a vitaminok pótlása is szükséges! 


Szép napot és vidám edzést!

A cikket írta:
Katona Lia
a BioTech USA kiemelt lifestyle bloggere.

 

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!
Keresd a 
Ye.Smile.Love-ot a Facebook-on is!

süti beállítások módosítása