Dolgok, amelyek jelzik, hogy nem a megfelelő utat járod az életben
2016. június 15. írta: ye.smile.love

Dolgok, amelyek jelzik, hogy nem a megfelelő utat járod az életben

Legalább egyszer biztosan mindenki átélte már azt az érzést, amikor az ember úgy nem találja a helyét, nem találja a motivációját és nem képes kimászni a depresszív hangulatból. Vagy azt az érzést, amikor minden összeesküdik ellenünk, és minden rosszul sül el, egyik baj vonzza a másikat. Bár a negatív gondolatok szemellenzőt tesznek ránk, de mégis vannak elég határozott jelei annak, ha nem a megfelelő úton járunk az életben.
photo-1448518184296-a22facb4446f.jpg

Sokszor csak élünk, és elviseljük hogy az élet egy merő küzdelem, hogy a napok súlya felőröl, de miért is kéne elfogadnunk ezt? Az életben persze mindig előfordulnak nehézségek, de minden, ami történik minket szolgál, és ennek a felismerése már egy kiindulópont ahhoz, hogy pozitív irányba változtassunk.
Néha a megoldás részben ott az orrunk előtt, hiszen az univerzum nem véletlenül küld impulzusokat annak érdekében, hogy észhez térjünk. Legyen bárki akár spirituális beállítottságú, akár nem, ha az életét valaki nem érzi teljesnek, akkor bizony ott volna mit tenni. 

Sokszor ha a körülményeinken nem tudunk változtatni, akkor a szemléletünkön kell. Mikor érdemes elgondolkodni azon, hogy nem vagy a jó úton és nem vagy a helyeden az életben?

1. HA CÉLTALANNAK ÉRZED AZ ÉLETEDET
Belesüllyedni a céltalanságba az egyik legrosszabb érzés. Ha nem leltél még rá a saját küldetésedre, akkor az azt jelenti, hogy nem próbáltál ki még elég dolgot ahhoz, hogy el tudd dönteni, mi tetszik a legjobban.

2. HA MINDEN ÖSSZEESKÜDIK ELLENED
Amikor úgy érzi az ember, hogy minden ellene van, akkor érdemes átgondolni, hogy mi az, amit ezekből tanulhat és mi az, amit meg kell értenie ahhoz, hogy az események inkább segítsenek, mintsem visszatartsanak.

3. HA VALAMI MINDIG HIÁNYZIK
Érezted már azt, hogy még amikor minden jól megy, akkor is van valami, ami hiányzik az életedből? Ha igen, akkor valószínűleg más okból vagy ezen a Földön, mint amit eddig csináltál. Az égi hívás jelzi, hogy van még más dolgod is, és ezt te is nagyon jól tudod, csak nem akarod tudomásul venni.

4. HA FOLYTON BETEG VAGY
Ha az ember élete olyan szakaszhoz ér, hogy a mindennapok több negatív töltetet hordoznak, mint pozitívat, akkor az energiaszintje teljesen lecsökken, és ez bizony mindenféle fizikai betegségeket hoz magával. A lelki bajok, a stressz, a félelem, az aggódás, az idegesség, azok, amiket nem kezelünk, azok megmutatkoznak akár súlyosabb betegségek formájában is. Ezért ha egy élethelyzet beteggé tesz, akkor változtatni kell, mielőtt még rosszabbra fordulnának a dolgok.

5. HA SOKAT ÖNMARCANGOLSZ
Voltaképpen mi jár a fejedben állandóan? Mit gondolsz, ha rosszakat gondolsz az életedről és magadról, egy napodról, vagy mindenről, ami körbevesz, akkor a jót teremted meg, vagy a rosszat az elméddel? A folyamatos agyalás senkinek sem segít. Próbáld meg lekötni magadat, mert aki unatkozik, az többet agyal butaságokon.

6. HA TÚL SOK AZ AKADÁLY
Cseberből vödörbe! Ismét itt egy kiadás, ismét itt egy megoldásra váró ügy. Már reggel nehezen érsz be a munkahelyre, egész nap problémás esetek torlódnak, és este is csak összekapsz a családdal. Úgy érzed, minden akadályoz és nem jutsz egyről a kettőre. A lényeg abban rejlik: azt hiszed el, hogy minden sikerül, vagy abban hiszel és azokat a gondolatokat erősíted, hogy megrekedsz a problémáiddal? 

7. HA TÖBBET VAGY SZOMORÚ, MINT BOLDOG
A legegyértelműbb dolog, hogy ha az ember boldogtalan, akkor nincsen jó helyen az életében. Néha minden ok nélkül eláraszt bennünket valami depresszív érzés, néha meg okkal, de ha megnézzük, hogy például hét napból hat napunk depressziósan telik, akkor gőzerővel azon kell elkezdeni dolgozni, hogy ezen átlendüljünk. Meg kell keresni az okot, és kezelni. Az ok pedig nagyon sokszor csak az elménkben létezik.

Néha nincs mese. Bátornak kell lenni, lépni kell, váltani, változtatni, tiszta lapot kezdeni, életmódot, munkahelyet, szemléletet váltani. Mert "Ha az út, amelyek jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad." /Judit Sills/

Érezd magad jól, a te döntésed.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot, és kövess minket a Facebook-on is!
1377580_10152203108461729_809245696_n_1.png

 

 

 

süti beállítások módosítása