Önmagadhoz és a múltadhoz képest, mire jutottál az életben?
2013. július 26. írta: ye.smile.love

Önmagadhoz és a múltadhoz képest, mire jutottál az életben?

 

Van, akinek nem adatik meg, hogy normális gyerekkora legyen. Hogy harmóniában éljen. Van, akinek nem adatik meg, hogy egészséges legyen. Van, akinek nem adatik meg, hogy elismerjék. Van, akinek nem adatik meg, hogy ne kelljen állandó harcban lennie a sorssal. Van, akinek nem adatik meg, hogy ne kelljen gyászolnia, vagy mindig új életet kezdenie.

artleo.com-6700.jpg

Te is egy lehetsz közülük. A kérdés az, hogy a múltadhoz képest mennyit dolgoztál azon, hogy ezek a dolgok ne szippantsanak be. A kiegyensúlyozott, harmonikus élet nem mindenkinek adatik meg. De ez nem jogosít fel arra, hogy ne is akard ilyenné tenni a jövődet!
Hiszen a Te kezedben van csakis a lehetőség. 
Hivatkozhatsz arra, hogy rossz gyerekkorod volt, hogy sokat szenvedtél, hogy sokat küzdöttél.
De ettől a jelen még nem kell így maradjon. Az akaratgyenge emberek megrekednek ezen a szinten,
elkönyvelik magukban szegény sorsukat és életük végéig vesztesek is maradnak. Ha felülemelkedsz és meglátod azt a tényt, hogy akkor nem leszel vesztes, ha teszel valamit, bármit, azért hogy jobb legyen az életed, életminőséged, életfelfogásod, akkor esélyes vagy a pozitív változásokra.

Tehát vagy felülemelkedsz a múlton és kezedbe veszed az irányítást, vagy az egész életedet úgy éled le, hogy nem tettél semmit a boldogságodért.

"Aki harcol, az veszíthet, aki nem harcol, az már veszített is."

rain-012.jpg

Tied a döntés.

 

süti beállítások módosítása