Weisz Fanni véleménye a fogyásról és a szépségről
2014. március 02. írta: ye.smile.love

Weisz Fanni véleménye a fogyásról és a szépségről


Országunk egyik legbájosabb és leggyönyörűbb ismert hölgye, Weisz Fanni siket modell a Facebook oldalán nyugtatta meg a rajongóit arról, hogy nincsen lefogyva, nem beteg és persze tökéletesen jól érzi magát.

1001989_694052220604919_966504193_n.jpg

Fanni egyébként is alkatilag ilyen vékony, de mivel rendszeresen sportol és futni jár, szálkásabbak lettek a vonulatai. Ezt figyelhették meg a rajongók, mert aggódva kommenteltek az egyik fotója alá, amelyen igencsak soványnak tűnik, de tudjuk, hogy a telefonos fotó csalóka lehet. Van, aki ha le is fogy, és szálkásak az izmai, sportol, akkor sem lesz ilyen vékony, mert mindannyiunknak más a testfelépítése.

cats1.jpgKép forrása: Weisz Fanni Fan Club


Az egyik női magazin egyik megjelent rövid cikke folytán Fanni úgy érezte, reagálnia kell az olvasottakra, hogy megnyugtasson mindenkit, emellett kifejtette a véleményét a szépségről és a kilókról és arról, hogy szerinte mitől szép egy nő.

„Köszönöm annak aki aggódik, de őszintén mondom nem fogyókúrázom, rendesen eszek, naponta legalább ötször. Imádom a jó magyaros ételeket. Igaz, hogy sokat mozgok és itt nem csak a tornára, vagy futásra gondolok, hanem napközben is sokat megyek. Ülni nem szeretek. Szóval pörgős vagyok. 170 cm magas és 53 kg vagyok. Átlagos. Egészségesen élek. Soha nem fogyókúráztam. Semmit nem tennék ami nem természetes és gondolom ha eljön az ideje és gyermekem lesz akkor kikerekedek és asszonyosabb leszek. Akkor úgy fogom jól érezni magam. Szerintem ezek a külső adottságok a legkevésbé fontosak."

1374841_662898137053661_1850768192_n.jpg

Ha bárki megkérdezi tőlem mit tegyen mert fogyni akar, mindig azt mondom, hogy ha rendesen étkezik, többször keveset és nem mértéktelenül és néha mozog akkor befog állni az a súly ami neki az ideális. Akkor pedig gyönyörű lesz akkor is ha nem 53 hanem esetleg 70 kg. Voltam már zsűrizni olyan szépségversenyen ahol duci modellek voltak, és meg kell mondjam gyönyörű lányokat ismertem meg. Nekik az állt jól. Hihetetlenül vidámak és kedvesek voltak. Nem vagyunk egyformák és pont ezért vagyunk mindannyian különlegesek. Nem ez a lényeg. Szerintem a tetteink és gondolataink a másokhoz való viszonyulásunk amiből a szépségünk fakad. Igazából az új ruhám szerettem volna megmutatni, mert olyan színes, mint a hamarosan beköszöntő tavasz.:) Azt gondolom mindenki úgy tökéletes, ahogy jól érzi magát a bőrében. Mosolygós szép estét Mindenkinek!:)"

1277952_654700147873460_653172681_o.jpg


Fanni nem csak az egészséges élet híve, és buzdít mindenkit arra, hogy helyesen táplálkozzanak, vagy mozogjanak, hanem nagy szerepet vállal abban, hogy a halló emberek elfogadóbbak legyenek a siketekkel szemben.
Hasznos jelnyelvi videókat is megoszt az oldalán, a rajongók nagy örömére. Valamint elindította a Csend hangja klasztert a Vodafone szolgáltató és a Hallatlan alapítvány együttműködésével, amely a siketek telefonos kommunikációját teszi meglehetősen könnyebbé. 
Rengeteg olyan programban és megkeresésben vesz részt, amelyen helyet kap a siketség témaköre és egész éves munkájával segíti és javítja országszerte a társadalmi felfogást a siketséggel kapcsolatban. 

Fanni életszemlélete, mosolya és a mondatai sok embernek adnak erőt, hogy ne adják fel a küzdelmet a mindennapokkal szemben, sem hallók, sem hallássérültek. Azt tanítja nekünk, hogy próbáljunk meg mindent pozitívan megközelíteni, és törekedjünk arra, hogy legyünk jobb emberek.



A fotók és a szöveg forrása: Weisz Fanni Fan Club

Ha tetszett, lájkold a bejegyzést!

Ye.Smile.Love a Facebookon: ITT.

 

süti beállítások módosítása