Jókívánságok karácsonyra
2013. december 24. írta: ye.smile.love

Jókívánságok karácsonyra

 

Ezt a levelet minap kaptam egy teológustól, akivel egy nyilvános poszt alatt keveredtem "vitába", de szerencsére jól alakult a beszélgetés.

christmas-christmas-lights-cute-lights-Favim.com-248887.jpg

A nekem szánt jó kívánságokat így szeretném szétosztani minden kedves Olvasómnak és a levél sorain keresztül kívánni Kellemes, Békés, Őszinte Ünnepet.

"Egyszerűen csak áldott karácsonyt szeretnék kívánni szeretettel!

Tudja, amikor mindenki őrültként vásárol és mindenhonnan dől felénk az "ünnepi" agymosás, amikor az emberek már azt sem tudják, mire is emlékezünk valójában! Persze, van fenyőfa, ajándékok, télapó, angyalkák, kis Jézuska, aki ajándékot hoz, ha jó voltál... mindenről szó van, csak arról nem, ami 2000 éve történt. Arról beszélek, hogy Isten Önmagát adta nekünk ajándékba! Az Univerzum Ura, mindenek Teremtője újszülöttként jött közénk, hogy kiszeressen minket a szeretetlenségünkből. Amikor felnőtt, megöltük... És Ő még mindig ugyanolyan forrón szeret minket. ÖNT IS!

Nem tudom, miért írtam le mindezt...de remélem megáldja Önt. Búcsúzóul szeretnék idézni Jézustól: " Mert azért jött az embernek Fia, hogy megkeresse és megtartsa, ami elveszett." Lukács 19:10

Isten áldja!

L."

süti beállítások módosítása