Irodai viselet őszre
2012. november 26. írta: ye.smile.love

Irodai viselet őszre



Pár éves divattervekből előszedtem azokat, amelyek egyrészt őszi kollekció darabjai, másrészt lila. Kötöttel, blúzzal és szövettel összeállított kreációk.

Az első egy vállat szabadon hagyó laza kötött, pamut háromnegyedes ujjú pulóver, amelyet a különleges vállrészű blúzra lehet venni, amelyet hasonló színű rózsák díszítenek, mint a pulóveré.
A blúz alját lila hímzés díszíti azon az oldalon, ahol rövidebb a ferde szabású pulcsi.
Térd felett érő, fekete, élére vasalt, felhajtásos nadrággal és fekete, vagy sötétszürke -akár virágmintás- harisnyával ajánlom.

A középső terv egy vállnál lila rózsákkal díszített fekete elegáns mellény, amely egy fehér blúzra véve irodába is nemcsak divatos, hanem nagyon elegáns és még visszafogott is. A lila szín visszaköszön még a blúz ujjgombján és esetlegesen a kiegészítőkön, nyakláncon, fülbevalón, valamint a harisnyán és a csizmán.

Az overall egy elegánsabb verziója a karcsúsított fazonú lila, felül mellény, alul combközépig érő felhajtott nadrágrésszel, rajta fehér, vagy csontfehér rózsával. Mintás hasonló színű harisnya illik mellé például, az egész alá pedig egy haragujjú vékonyabb kötött felső, amely a vállat szabadon hagyja, de bármilyen hosszúságú garbóval is nagyon elegáns. A fehér öv feldobja az egészet.


l1_2.jpg             © All rights reserved Ye.Smile.Love



Kicsit vidámabbá tesszük az irodai létet egy színesebb ruhával, ez esetben egy félvállas, de hosszú ujjú. egyik oldalon zöld és lila, fekete csíkokkal tarkított ujjal, valamint vékony ugyanilyen csíkos sálrésszel. Rövid élére vasalt nadrág szuper hozzá, fekete a legvisszafogottabb, de a csíkozásból akár bármelyik színnel jó lehet merészebbeknek, csak a lényeg, hogy a cipő színe szintén harmonizáljon.

Egy különleges rózsamegoldással ez a nyakas, fodros vállú fekete szaténszerű, öves felső, akár még alkalomra is felvehető. Dekoltált világos és vékony kötött anyagú, harangujjas pulóverrel igazán nőies. 

És a nyár és az ősz közti átmenet összeállítása: A fekete, egyedi kialakítású pántos szövet felsőre feldobunk egy nagyon laza, átlátszó, mintás felsőt, s így már nem is annyira kihívó! Mégis szexi. Csinos lábakra egészen rövid kockás nadrág, harisnyával és a barna csizmával harmóniát, kiegyensúlyozottságot sugall.

eleg2.jpg© All rights reserved Ye.Smile.Love




süti beállítások módosítása