Szépség a plusz kilók felett - Plus Size Beauty
2013. október 27. írta: ye.smile.love

Szépség a plusz kilók felett - Plus Size Beauty

 

Azt mondom, ahány ember, annyiféle ízlés, ideál.
Én szívesebben lennék sportosabb alkat, nekem tetszik, ha egy nő izmos (persze nem túlzott mértékben), de ennek ellenére tény, hogy nagyon sok olyan nő van, aki nem 50 kiló és mégis elképesztően szexi és gyönyörű.
Én is ismerek ilyen hölgyeket és egyrészt nagyon felnézek rájuk, másrészt tényleg eszméletlenül gyönyörűek.

glamour-plus-size-models.jpg

Mostanában szerencsére affelé haladunk a világban, hogy egyre többen szólalnak fel annak érdekében, hogy fogadja el mindenki magát olyannak, amilyen, akár vékony, akár izmos, akár gömbölyded, akkor is lehetsz szép és valódi nő.
Szerintem nagyon jó, hogy egyre több teret kap a plus size divat, és a gömbölyded modellek, és bizony már nem feltétlen a nagyon sovány modellek az ideálisak. Persze a csontsovány modellek megint egy másik kategória, az afféle divatvilág már az emberek kínzásáról szól.

Tény, hogy minden nő annyira szexi és vonzó mások szemében, amennyire ő maga legbelül annak érzi magát.
A hírességek közül is lehet szemezgetni olyan színésznők közül, akik a teltebb kategóriába tartoznak, és mégis nagyon karizmatikus személyek.

A példa kedvéért Melissa McCarthy (1-2.kép), Beth Ditto (2-3.kép), Tóth Vera (5-6.kép), Queen Latifah, Kirsten Vangsness, Sara Ramirez (9-10.) és Adele (11-12.) is azon közé tartozik, akik a nagy felületen puhán szexi nők táborába tartoznak.
Bár köztük is vannak, akik próbálnak leadni a súlyukból, mégis a dundi mivoltuk sem akadályozza abban, hogy mosolyogjanak és nagyon csinosak legyenek.
Az egyéniség, az önbizalom és a tekintet szerintem teljesen háttérbe szorítja a kilók számának kérdését.
Ha egy magában rendben lévő nőre ránézel, akkor eszedbe sem jut, hogy hány kiló, csak azt látod, hogy szimplán fantasztikusan néz ki!

cats_5.jpg

A plus size divat világában hazai téren is vannak ám büszkeségeink.
Most a hivatásos husi modellekről mutatok képeket. Aki a vékonyság mellett teszi le a voksát, azért az is beláthatja, hogy bizony, a gömbölydedség is lehet vonzó, annak ellenére, hogy mindenkinek más az ízlése és mindenki máshogy érzi jól magát a bőrében. A lényeg, a kisugárzás és az öntudatosság.

Főleg, azoknak a férfiaknak (és akár nőknek) tetszetősek a legjobban az ilyen nők és a fotók, akik az izom és a szálkásság helyett a puhaságra buknak.

chrystal-renn-plus-size-modell-109es-csipomerettel.jpgChrystal Renn

taralynnvogue.jpg

Tara Lynn

farkaséveplussize.jpg

farkas1.jpgFarkas Éva

Berry-Fredic-by-Enrique-Vega-e1367208505539.jpgBerry Fredic

fluvia lacerda.jpgFluvia Lacerda

8335_demmer-erika-plus-size-modell-szexi-24-d00009E92bc54a779b61d.jpg

5_1.jpgDemmer Erika

marquita-pring-model.jpgMarquita Pring

Plus-Size-Models-Ashley-Graham-InspirationsWeb.com_.pngAshley Graham

bree-warren-plus-size-model-1-450x675.pngBree Warren

joannaborgella.jpgJoanna Borgella

large-models.jpg

plus-size-model.jpg

0.jpg

tumblr_m20uadgcot1rpxye9o1_1280.jpg


Tehát Hölgyeim, az alábbi fotók alapján mindannyian láthatjuk, hogy plusz kilókkal és a negyvenes konfekcióméret felett is lehet valaki csinos, elegáns, szexi. Minden a bennünk lévő harmóniától függ!
Ezért csak akkor érdemes fogyókúráznunk, kizárólag csak akkor, ha egészségügyi problémáik vannak a túlsúlytól, ha ténylegesen esztétikusabbak vagyunk vékonyabban, ha nem tudtuk eddig egyszer sem nem tudjuk dundin elfogadni magunkat.

Természetesen át lehet esni a ló túloldalára is, például a kétszáz kiló már nem hinném, hogy egészséges, és a mindennapi életben is korlátoz, de akinek nem okoz különösképpen problémát, hogy nem látszanak a bordái és felvállalja, hogy igenis ha akarja, megeszi azt a süteményt este hatkor is, főleg, hogy sok férfi jobban szereti, ha egy nőn van mit fogni, akkor miért is kéne lefogyni? 

tara lynn 4.jpg

Érezd jól Magadat a bőrödben és hidd el, hogy Te is szép vagy! Ha nem tetszik, amit látsz, akkor viszont irány az edzőterem, nincs mese!

Éljen az önbizalom!

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy Tetszik gombot! 

Ye.Smile.Love a Facebookon: ITT.

süti beállítások módosítása