ÚJ ÉVRE ÚJÍT A BIOTECH
2014. január 12. írta: ye.smile.love

ÚJ ÉVRE ÚJÍT A BIOTECH

 

Idén nagy volumenű kampányba kezd a BioTech USA, méghozzá ismert sportolók és szponzorált versenyzőik bevonásával.
A testkultúra szakértőjeként egész évben korrekt termékismertető információkkal és életmód tanácsokkal látja el azokat, akik edzeni, fogyni akarnak, vagy egyszerűen jobb életminőséget szeretnének maguknak.

1462928_678085015564488_1516428582_n.jpg


A 2014-es évet a BioTech USA egy elég széleskörű motivációs programmal propagálja, amelynek a fő célja amellett, hogy az egészséges életmódra és a sportolásra sarkalljon bennünket, az is, hogy a termékeit mindenkinek teljességgel és korrekt információkkal bemutassa.

Ez a kampány nemcsak azoknak szól, akiknek téves információi voltak a BioTech USA termékeiről, hanem azoknak is, akik a fogyás vagy edzés mellett pótolni szeretnék a szervezetüket a szükséges és megfelelő tápanyagokkal. Akik pedig eddig nem foglalkoztak ezzel a témával, tökéletes alkalom arra, hogy betekintést nyerjenek az étrend kiegészítők, vitaminok, fehérjék világába.

logo.jpg

A program egy teljes évre lebontva havonta egy-egy újabb akciós termékkel és az ahhoz tartozó termékcsoport teljes ismertetésével történik. A termékek népszerűsítésébe egy-egy sportolót, versenyzőt vonnak be, akiknek egyrészt megismerhetjük a munkásságát, másrészt pedig akik nemcsak fogyasztják az éppen prezentált étrend kiegészítőt, hanem ellátnak minket az egészséges életmódhoz elengedhetetlen helyes táplálkozási tanácsokkal, edzéstippekkel, és olyan információkkal a saját életükből, amelyek motiválhatnak minket arra, hogy ne maradjunk egy tétlen és csodára váró létben, hanem küzdjünk, lépjünk és vegyük kezünkbe az irányítást.

A BioTech USA 2014-es egész éves kampányában olyan sportolók is részt vesznek majd, mint például Kucsera Gábor többszörös világbajnok kajakozó, Kiss Virág aranyérmes Arnold Classic Europe bikini modell, Kozák Danuta olimpiai bajnok kajakozó és még sokan mások.

Minden hónapban jön majd egy interjú a kampány hónapját képviselő élsportolóval, minden hónapban lesz egy-egy érdekes termékbemutató. Nem utolsó sorban jön majd még sok-sok szuper tanács, hogy az életünk fittebb, egészségesebb és jobb legyen, a BioTech USA jóvoltából!

Induljon hát a célkitűzés, vágjunk bele, értünk, velünk, a testmozgásért és az egészséges életmódért!

A cikket írta:
Katona Lia
a BioTech USA kiemelt lifestyle bloggere.



Ha tetszett, lájkold a bejegyzést!


Ye.Smile.Love. a Facebook-on ITT!

A BioTech USA termékeit megtalálod ITT!

A BioTech USA Facebookon ITT!

süti beállítások módosítása