Ajándékozz bigyót karácsonyra! A legviccesebb kütyük gyűjtőhelye
2013. december 03. írta: ye.smile.love

Ajándékozz bigyót karácsonyra! A legviccesebb kütyük gyűjtőhelye

 

Az őrületet néha vékony határ választja el a zsenialitástól, ez köztudott. Vajon mi van akkor, amikor a haszontalannak tűnő dolgok mégis nagyszerűek és mosolyt csalnak az arcunkra? A Bigyóshop erre tudja a választ!
Ajándékötlet után kutatva szétnéztünk a furfangos bigyók között, és meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyi teljesen abszurd és néha nem létfontosságú használati tárgy van, amivel nem tudunk mit kezdeni, mégis szívesen megvennénk.

persian_words-wallpaper-960x600.jpg

Ezer meg ezer termék látható a Bigyóshop oldalán, amik között az ember tátott szájjal, vagy éppen a nevetéstől szakadva kattintgat. Ha igazán örömet akarsz szerezni és már unod a nyakkendőt, vagy a sapkát, a sálat, a zoknit és a bonbont átadni a családtagoknak, olyanoknak akik igazából már nagyon unják ezeket az ajándékokat, itt az ideje, hogy valami különlegessel lepd meg őket!

Készüljetek fel a legbugyutább és legviccesebb karácsonyi ajándékötletekre! Végtelen számú „bigyóból” válogathattok!

Kezdjük a viszonylag átlagosnak tűnő plüssfigurákkal. Ki ne akarna egy selymes piros plüss eritrocitát ajándékozni karácsonyra? A 13-18 centiméteres vörösvérsejtről mi más jutna az eszünkbe, hogy ennek segítségével élhetünk? Nővérkéknek, doktoranduszoknak, boncmestereknek... vagy vámpír beállítottságúaknak tökéletes ajándék. A tágas kínálat szerencsére spermiumot, idegsejtet és E-coli baktériumot is kínál számunkra. Persze kizárólag plüssben.

microbes_redbloodcell_nagy.jpg

 Manapság igencsak sok stressz ér minket a munkahelyünkön, esetleg otthon, de még útközben is. A legtökéletesebb stresszlevezető ez a piros pánikgomb, csak nyomkodni kell, ha ránk jön a szokásos pánik roham. A legjobb ajándék pánikbeteg ismerőseinknek, vagy akár saját magunknak. Ki ne akarna az őrjöngés helyett inkább egy szuper pánikgombot nyomkodni? Ideális ajándék idegbetegeknek. 

t2_panicbutton_nagy.jpg

 Magányosoknak, szingliknek, ritkán tisztálkodóknak, a teleszkópos hátvakaró az ideális ajándék. Csak előkapod a zsebedből, kinyithatod akár ötven centisre és nem is kell hozzá senki, hogy enyhíts a különböző helyeken felbukkanó viszketésen. Ha nagyon kreatív vagy, és egy szivacsot rászigszalagozol, még hátmosásra is alkalmas. 

teleszkopos_hatvakaro_big.jpg

Vannak olyan emberek, akik szerénynek, halknak tűnnek, de néha titokban kitör belőlük az „emberállat”. Na, körülbelül hozzájuk tudnánk hasonlítani a véres medvemancs párnát, ugyanis nagyon horrorisztikus a karmaival, de emellett habos-babos is a pink színe miatt. A legpuhább alváshoz tökéletes a plüss anyag és még hatalmas is (85 cm), mint egy medve karja. Lehetne Barbie medve is, de az is lehet, hogy a medve megölte a Barbie-t. 

veresmacimancs_nagy.jpg

Kényelem és muzsika? A felfújható zenefotelt azoknak találták ki, akiknek túl messze van a hifije a foteltől, a távirányítót pedig mindig ott felejtik az asztalon. Mivel manapság az embernek mindig a kezében van a telefonja, mintha belenőtt volna, csak felfújod, belehuppansz a fotelbe, rácsatlakoztatod az iPhone-odat vagy iPod-odat és máris hallgathatod a kedvenc zenéidet! Pipáltál már ilyet?

felfujhato_5.jpeg

Mindig béna sofőrökkel, útpadkákkal és kerítésekkel hoz össze a sors vezetés közben? Állandóan meghúzod miattuk a kocsid oldalát? A legjobb megoldás erre a karctapasz! Ennél nincs jobb, csak felteszed a karcos területre és hopp, volt karc, nincs karc! A majdnem hatvan centis hűtőmágnes szerű cucc megfelelő ajándék azoknak, akik pechesek vezetés terén. Vagy a szomszédnak, akinek odaajándékozhatod, miután meghúztad a kocsiját.

autoaidmagnet_nagy.jpg

Fent vagy a Facebook-on? Szeretsz lájkolni (netán diszlájkolni?)? Változtasd a virtuális teret valósággá! Like és Dislike pecsétet mindenkinek! Lájkolod?

like_dislike_pecset_nagy.jpg

Igazi karácsonyi ajándék a sportcipő zokni! Nem fog megfázni benne a lábad és annyira élethű, hogy vigyáznod kell, nehogy cipő nélkül indulj el otthonról! Minden sportcipőt kedvelő ismerősödnek csúcsajándék és még olcsóbb is!

sportcipo_zokni_nagy.jpg

Igazi hungarikum a Túró Rudi. Ki ne szeretné? Ha van igazi pöttyös-fanatikus rudizabáló nőnemű ismerősöd, neki a legjobb ez a túró rudi formájú fülbevaló süthető gyurmából! Vigyázz, nem ehető!

turo_rudi.jpg

Pókiszonyos ismerősödnek azt hiszem, a legideálisabb és valószínűleg élete egyik legfantasztikusabb ajándéka a pókfogó. A nyele hosszabbítható, ezért a nyolclábú ráugrani sem fog, és nem is öli meg azt, hanem ügyesen befogja és ki lehet vinni a szabadba a csúnya jószágokat. Nincs paca, nincs rettegés, nincs ájulás. Jackpot ajándék karácsonyra arachno-fóbiásoknak, akik valószínűleg egy életen át hálásak lesznek, ha megkapják a pókfogót.

pokfogo_nagy.jpg

Az igazi sminkmániásoknak egy rúzs formájú flaska álom ajándék lehet (egy valódi rúzs mellett például), igazi kreatív dolog és még ivás közben is a szeretett sminkes kellékre gondolhat. Egy igazi nő táskájában benne kell legyen a rúzs. De a flaska is. Vagy mindkettő egyszerre!

ruzsflaska_nagy.jpg

Azoknak a csajoknak, akik szeretik a jó páleszt igazán menő ajándék lehet a feles pohár készlet! Pink színű feles pohárral te lehetsz a buli királynője! Aki szereti a rózsaszínt, és meghívni a barátokat egy kis otthoni partikra, az imádni fogja! Haverok, buli, pink feles pohár!

bigyo_pink_feles_big.jpg

 Ha még nem keltettük fel eléggé mindenkinek a kíváncsiságát, érdemes a Bigyóshop oldalát meglátogatni, mert tuti, hogy aki odatéved, nem fogja kibírni, hogy ne rendeljen tőlük valamit! A bugyuta, vagy vicces, egyedi és bigyószerű izék és micsodák között még a képen látható akármiket is fellelhetjük:

bagoly fülbevaló, 20 Euro-s ajtóék, tojásfőző időzítő, bakelitlemez-óra sztárok képével, citromspray, főzőkesztyű, design táska, kávéillatú gyertya, fánk fülbevaló, szívecskés bögre, lötty illúzió lámpa, kockásfülű nyúl fülbevaló, koponya italtartó, térfitál (akár exeknek is), színskála kávébögre, szív alakú fakanál.

1_4.jpg

A webshop hogy még érdekesebb legyen az újdonsült bigyófelfedezőknek, külön menüpontokra szedi a hiperszuper ötletes ajándékokat, mint például ezek:

...satöbbi. Azért nektek is bőven hagyunk a csemegézésből! Nem lehet megunni, higgyétek el. Annyi ilyen van ott, ahonnan ezek jönnek...Minden, ami szem-szájnak ingere!

2_4.jpg

Rátok vár és szeretteitekre az objektív termosz, a zipzár fülhallgató, a zuhanyrádió-mikrofon, a mágneshaverok, a vécéformájú bögre, a vízen úszkáló lámpások (romantikusoknak), a tornacipő tolltartó, a maja világvége óra, a puskatoll és milliónyi vicces, de néha azért hasznos tárgyak. 

Remélem, segíthettem az alábbi kis válogatással, hogy ebben az évben ne az unalmas ajándékok kerüljenek terítékre, hanem a különleges és egyedi bigyók.

Ha ezeken kívül még valami újdonságra vágysz, készíttess egyedi fóliát a telefonodra, tabletedre, laptopodra! Akár a kiskutyád, vagy a szerelmed fotójával is! Katt a képre!

1_5.jpg

 A Bigyóshop weboldalát megtalálod ITT.

A Bigyók Facebook oldalát pedig ITT.

Az egyedi fóliádat elkészíttetheted ITT.

 

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy Tetszik gombot!

Ye.Smile.Love a Facebookon ITT.

süti beállítások módosítása