Tavaszi-őszi trend
2013. február 09. írta: ye.smile.love

Tavaszi-őszi trend

 

Igaz, nem az aktuális trendekből válogattam, de hátha valakinek megragadja a fantáziáját valamelyik csodás darab és kedvet érez ahhoz, hogy felkutassa őket, vagy legalábbis vásároljon valahol egy hasonlót.

A szövetkabát alapjáraton nagyon elegánssá teszi viselőjét, a legelterjedtebb színek a fekete és a szürke, valamint a barnás színek voltak, de évek óta hódítanak az élénkebb, különlegesebb darabok is.


ZARA

Szuper fazonú, soros díszgombok mindkét oldalon, de középen mégis cipzáras ez az enyhén karcsúsított fazonú, derékrésznél zsebes grafit-szürke és világos szürke szövetcsoda.
Fekete, szürke, bordó nadrággal is tökéletes, de igazából bármely szín passzol hozzájuk, akár csizmával, vagy félcipővel kombinálva.

zara3-tile.jpg

zara5-tile.jpg

 

Kötött szépségek. A fekete szín bármikor elegáns lehet, főleg egy kötött, kerek nyakkivágású, fekete flitterrel díszített pulóver. A bőrhatású leggins-szel extra szexi és vagány!

zara3242-tile.jpg

 

Fordított kötésű fél-csónaknyakú (vagy direkt vállra ejtett) A-vonalú poncsószerű pulóver, különleges, bő ujjmegoldással, a felkar résznél pedig egy kis ezüst fonál bolondítja meg az összképet. Fantasztikus és kényelmes.

zara43-tile.jpg

 

NANUSHKA

Nanushka országunk egyik legegyedibb tervezőnője, kinek ruhái sosem az átlagosságról voltak híresek. Mivel a kapucnis pulcsikat is imádjuk, és az egyedi kabátmegoldásokat, e kettőt ötvözte, a sportosabb stílus kedvelőinek is tökéletes. A két szuper puha anyagból varrt szürke álomkabátokat látva szerelmesek leszünk egyből. A kabátok 2006-os tervezések, de én például így hét évvel később is simán hordanám tavasszal vagy ősszel.

 

nanregi-horz.jpg

 

Hatalmas, szürke, kötött. Imádnivaló garbó nyakú extra hosszú poncsó. Arra amikor már nem kell a kabát, de mégis kevés a póló/felső.

nanushka1.jpg

 

Akik az egyszerűbb dolgokat kedvelik, egyszerű, egyenes szabás, térdig érő hossz, elöl gombos nagy ráhajtás. Visszafogott, de szuperelegáns.

nan3.jpg

 

Lazább, rövidebb, nyitottabb, de azért szövet. Egy nagyon bő, lágy anyagú nadrággal és hosszabb kilógó felsővel is viselhető, nagyon stílusos.

nan2.jpg

 

Klasszikus, karcsúsított fekete. Hűvösben bármikor, bárkinek, ez a szabásvonal mindig divatban lesz.

nan4.jpg

 

BON PRIX

Az elsősorban internetes webáruház is bővelkedik stílusos darabokban. Az előzőekhez képest alacsonyabb árkategória, de csinos darabok fellelhetőek bőven fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.
A színesebb kabátok közül kiemeljük a félmegoldású fekete-párducmintát, és a kékes-zöldes kockás rövidebb kabátkát. Igazán csinos mind kettő!

zara44-horz.jpg

 

Szintén klasszikusnak mondható magasabb nyakú, dupla gombsoros, díszöves kabát, amelyet még talán nagymamáink szekrényében is felleltünk, amikor kislányként kipakoltuk az összes ruháját és már akkor nagy öltözködésre sarkallott a sok nagyi-ruha.

j.jpg

 

Csak hogy élénk színű kabát is helyet kapjon, ez a csodás királykék szövetkabát igazán illő a merészebbeknek és a színes egyéniségeknek. Figyelem, az ennyire rövid kabát a vékony, magasabb hölgyeknek ideális, hiszen az alacsonyabb hölgyeken rövidítheti a derekat.

clx_1000037312_600.jpg

 

Bő szabású, poncsóféle pulóver ejtett nyakkal és különleges, háromnegyedes ujjal. Szürke-fekete kockás, egyszerű, de nagyszerű, és egészen biztosan nem csak mutatós, hanem kényelmes is.
A halvány rózsaszínes beige-es lyukacsos kötött felső a kicsit melegebb tavaszi napokra ajánlott, de akár a fonott csónaknyakú barna pulóverre, akár ezekre egy kabátot felvéve kinézetünk egyszerűen maga a tökély lesz.

bonprix1.jpg


Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!
Keresd a 
Ye.Smile.Love-ot a Facebook-on is! 

süti beállítások módosítása