Tíz érv az edzés mellett!
2013. december 10. írta: ye.smile.love

Tíz érv az edzés mellett!

bodybuilding-energy-fitness-gym-Favim.com-1092371.jpg

1. FRISSEBB LESZEL MENTÁLISAN

2. JOBB LESZ A KÖZÉRZETED

3. JAVUL A HANGULATOD


4. POZITÍVABB LESZ A KISUGÁRZÁSOD

5. ESZTÉTIKUSABB LESZ A TESTED

6. TÖBB ENERGIÁD LESZ

7. MINDENBEN KITARTÓBB LESZEL


8. JAVUL AZ ERŐNLÉTED

9. VÁLTOZIK A VILÁGKÉPED

10. NEM LESZEL TÖBBET LUSTA


#smile  #workout  #fittbody  #happypeople  #positive

bodybuilding-energy-fitness-gym-Favim.com-1093130.jpg



A mozgás feltölt pozitív energiával, ami a lelkivilágodat is helyreteszi, kitisztulnak a gondolataid, jobban meglátod a jó dolgokat körülötted, többet fogsz mosolyogni.

A mozgás jó hatással van a szervezetünkre, lelkünkre egyaránt, az pedig egy sokkal jobb kisugárzást fog adni, s ezt onnan észre fogod venni, hogy a többiek meg fogják kérdezni, mi történt, hogy virulsz.

Az edzés formálja a testet, izmosabb leszel, vagy szálkásabb, de egyértelmű, hogy aki kitartóan eddz, annak változni fog az alkata, átalakul, erősebb lesz és a zsír formáját felváltja az egészséges izomzat.

Könnyebben fogsz felkelni reggel, akár edzeni, de este is jobban fogod bírni a hajtást, főleg, ha olyan a munkaköröd. Az edzők is kora hajnalban kelnek, mennek el futni, megtartják az óráikat, vagy edzéseket, aztán van még, hogy estefelé nekiállnak otthon súlyzózni, satöbbi. Hogyan csinálják? Hát így.

Az edzések alkalmával azt fogod tapasztalni, hogy amikor már nincs erőd, és majdnem feladod, akkor is összegyűjtöd a tartalékaidat és végigcsinálod! Csodálkozni fogsz saját magadon, de ez az élet minden területére ki fog hatni majd. A sportolással megtanulod: az igazi harc az az, amit nem adsz fel útközben, hogy megnyerd. A saját harcodat.

Egyre jobban fogod bírni a futó köröket, egyre többet emelsz a súlyzóval, egyre könnyebben szaladsz a busz után, vagy fel a lépcsőn. Mert erősebb leszel, erősebb lesz az izomzatod, és fittebbnek is fogod magadat érezni.

Teljesen másnak fogod látni a világot, mert megtapasztalsz egy olyan jellegű pozitív állapotot, ami csak azok érezhetnek át, akik a testüket karban tartják. Jobban meg fogod látni azokat a dolgokat, amelyek előbbre visznek, jobb lesz a problémamegoldó képességed és jobban átlátod majd a pszichikai különbségeket a sportoló és a nem sportoló emberek között.

Az edzést kialakít benned egy olyasfajta kitartást és tenni akarást, hogy többet nem fogsz késlekedni elvégezni bizonyos tevékenységeket, akár a munkában, akár a házimunkában, mert tudod, hogy a lustaság és a tétlenség maga: a halál.

 

Jó edzést és pozitív irányba való változást!  

Ha tetszett a poszt, nyomj egy Tetszik gombot!

Ye.Smile.Love a Facebook-on: ITT.

süti beállítások módosítása