Dior kiegészítők 2013- Dior Accessories 2013 Spring-Summer
2013. január 16. írta: ye.smile.love

Dior kiegészítők 2013- Dior Accessories 2013 Spring-Summer

 

Ahogyan az előző bejegyzésben olvashattátok (ITT!), a Dior tavaszi sminkjei is a pasztell és az élénk színek kombinációját választotta színvilágnak, valamint a fémesen csillogó és a selyemfényű árnyalatok párosítását.

fallwinter2012_1.jpg


Ugyanez a koncepció megjelenik az öltözet tervek tavaszi kollekciójában is, valamint a lábbelik és a táskák, ékszerek tekintetében is.

Ruházat színekben a sápadt rózsaszín, a halvány sárga, a lime zöld, szürke és a fekete került főleg porondra, valamint ezeken belül a különböző párosítások, mint például halvány pink és fekete csíkos ruha.
A kis fekete nem maradhat el, még kosztüm verzióban sem, vagy a szürke kiskosztüm testvérében.
Szeretettel ötvözik a szürke-sárga-fehér, és a fémes hatású anyagokat, jellemző a lábbeliknél is a pasztell szín-fémes díszítés. A pasztell mind zöld, rózsaszín és sárga felsorakozik a kiegészítők terén, a fém nyakék pedig méltó párja a strasszos, üde sminkeknek.


y4.jpg

y5.jpg

399621_413606042027400_172284520_n.jpg

Cipőknél úgy tűnik, a hegyes orr újra divatba jön, s az érdekes sarokmegoldás és az anyagok elterelik egy percre a figyelmet, de azért nem elhanyagolható tény, hogy a tíz centis sarok az alul marad ezeket a lábbeliket elnézve.

A míderek élénk, vagy pasztell színe mellé egy-egy kis rövid nadrágot kaptak, s a pánt nélküli felsőrészek ismét a divat csúcsán lesznek nyáron.

A textil válogatásban a szatén, a dupla anyagú (kétoldalas) típus, a kasmír topok, szatén míderek, az átlátszó organza játszanak szerepet.

Szabásvonalat tekintve pedig az A-vonalú egyberuhák, az abroncs-alakú szatén hosszú szoknyák, és a karcsúsított kosztüm-fazonok, a fűző plusz rövidnadrág a nyerők.

 

y1.jpg

y3.jpg

y2.jpg

 


/Forrás: www.dior.com/

süti beállítások módosítása