Edzés ajánló 3.: Cardio Kickboxing Workout with Ab Exercises /37 Minute/
2013. augusztus 23. írta: ye.smile.love

Edzés ajánló 3.: Cardio Kickboxing Workout with Ab Exercises /37 Minute/

 

Januárban töltötte fel a Fitness Blender a 37 perces Kardió-Kickbox edzés videóját, amely főként a hasizom erősítésére szolgál, de emellett a karizmokat is erősen igénybe veszi.

A Fitness Blender-t egy fiatal fitness-edző házaspár, Kelli és Daniel alapították meg. Céljuk az volt, hogy olyan ingyenes profi edzésprogramokat hozzanak létre, amelyek a zsírégetésre, súlyvesztésre alapoznak és mindenki számára elérhető legyenek, kortól, nemtől és anyagi helyzettől függetlenül.

A teljes hosszúságú, azaz nem csak bemutató videókban gyakran használnak fel HIIT, Pilates, boot camps, Kettlebell, stretching, Kardió elemeket, valamint szálkásító és erősítő edzések is megtalálhatóak széleskörű választékukban.

Azért különlegesek még ezek a videók, mert az edzés mellett az edző instrukciót zenei aláfestés nélkül vették fel, ezért bárki betehet mellé olyan zenei válogatást, amire szívesen edz.

letöltés.jpg

Mi az a H.I.I.T.?

(High Intensity Interval Training: HIIT) 
Magas intenzitású intervallum edzés. A lényege, hogy egy tréning alatt nagyon magas intenzitású munkát váltogatjuk alacsonyabb intenzitású munkával, rövid szakaszokban, rövid edzésidőn belül. 

A címben feltüntetett 37 perces videó is a HIIT rendszerén alapul, kickbox elemekkel felépítve, főként hasizom erősítésére. Elején bemelegítéssel, végén nyújtógyakorlatokkal. 
Két kör kickox, egy kör hasizom, majd levezetés.
A kickbox-ütések mellé válogattak rúgáskombinációt és ezek között talajgyakorlatokat hasizomra. Elsőre kemény volt és szokni kell a különbséget a fitness-kickbox és a kardió-kickbox között, mivel ez sokkal erőteljesebb edzés. 

Kiknek ajánlom:

  • akik szeretik a kickboxot és a kardió edzéseket

  • akik még nem próbálták az intervallum edzést

  • akik hasi és deréktáji részről fogynának

 

Jó edzést!:)

Ajánlott bejegyzések ebben a témakörben:

Fitness Blender Ab Workout- Hasizom edzés állva, 34 percben

süti beállítások módosítása